Geen zee te hoog

Hoe ik een schipbreuk overleefde en de beste triatlete van Nederland werd

"

discover more

Nu beschikbaar

Productspecificaties

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 240 pagina's
Illustraties: Nee
Uitgever: Meulenhoff Boekerij 
EAN: 978902259027

Wil je een gesigneerd exemplaar met persoonlijke noot?
Stuur een mail naar els@elsvisser.com
Prijs €30,- inclusief verzenden

 

Samenvatting

Els Visser overleefde een schipbreuk en werd daarna topatleet: dit is een geweldig inspirerend boek over veerkracht, doorzetten én topsport.

Dit inspirerende verhaal uit de eerste hand van Els Visser is ongelofelijk. In Geen zee te hoog vertelt ze hoe het was om als een van de weinigen een schipbreuk te overleven. Ze neemt je mee naar dat moment in 2014 in Indonesië waarna alles voor haar veranderde, zowel lichamelijk als geestelijk. Want de ramp deed haar beseffen wat het belang van mentale weerbaarheid is. De kracht die ze daar op zee in zichzelf ontdekte, zet ze nu in om haar grenzen in het dagelijkse leven te verleggen.

Haar bijzondere ervaring leerde Els vertrouwen op haar lichaam en uithoudingsvermogen. Bij terugkeer in Nederland blijft ze geneeskunde studeren maar ontdekt ze daarnaast ook haar ware talent: de triatlon. Ze besluit professioneel triatleet te worden, wordt landskampioen en slechts drie jaar na haar allereerste race eindigt ze hoog bij het wereldkampioenschap op Kona, Hawaï. Zelfs als ze er tijdens een race doorheen zit en het voelt alsof het niet meer gaat, weet ze dat ze nog een tandje bij kan zetten; ze overleefde immers acht uur op open zee. In Geen zee te hoog vertelt ze hoe iedereen zijn doelen kan bereiken met de juiste instelling. Met zichzelf als sprekend voorbeeld wil ze anderen motiveren en laten zien dat je meer kunt dan je denkt, misschien wel alles, als je maar op jezelf en op je eigen kunnen vertrouwt.

ELS VISSER

management@elsvisser.com

SIGN UP FOR THE NEWSLETTER

Copyright 2021 Els Visser . All Rights Reserved | Algemene Voorwaarden

Thanks for your help!